EPS Beton

EPS Beton står for Ekspanderet Polystyren Beton, og er et materiale som har mange gode egenskaber til isolering af gulve. Materialet er forholdsvist nyt i Danmark, men alligevel meget anvendt da det løser mange problemer mht. konstruktion, økonomi, isoleringsværdier og miljø.

 

Materialet er en blanding af overfladebehandlede polystyrenkugler(bedre kendt som flamingokugler eller granulat), vand og cement. Denne kombination giver en flydende masse, som har gode isolerings egenskaber, da materialet ligger sig tæt rundt om slanger, rør og lign.  Samtidig har det også den gode egenskab, at det er nemt at arbejde med og er gangbar efter kun 3 timer, hvor slidlag også kan påføres.

 

Isoleringsværdi

Snit billede af EPS Beton undergulv

Grundet materialets konsistens, kan EPS Beton netop komme ud i hjørnerne og dække helt, og derfor undgår man også kuldebroer og andet varmespild med denne byggeteknik. Grundet den flydende form, jævner EPS Beton også niveauforskelle i gulvet, der kan være forebyggende for afretningslaget.

 

I samarbejde med monteringspladerne fra Schlüter Bekotec Therm til lægning af gulvvarmesystem, som set på billedet, så er konstruktionstiden optimeret til det yderste, og sparer alle parter for tid. Nederst ses vores EPS Beton kaldet Thermotec.

 

EPS Beton fordele

EPS Beton løser mange problemer ved hele arbejdsprocessen at ligge gulv, her er en liste over nogle af de værdier som den flydende gulvbelægning hjælper med.

 

  • Ingen kuldebroer
  • Høj energibesparelse pga. god varmeisolering
  • Hurtig og støvfri udlægning
  • God gulvisolering, tynde undergulve og hurtige gulvvarmesystemer
  • Modtagelig overfor høje belastninger
  • Høj lydisoleringværdi
  • Lav u-værdi
  • Udjævner niveauforskelle

Tag kontakt til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkt, brug for rådgivning eller vil aftale møde for et pristilbud, så tag kontakt her!

Gulv isolering planlægning

God planlægning giver god udførelse

Vi har mange projekter bag os og har derfor god sans for planlæggelse og udførelse. Vores store erfaring giver glade kunder.

Læs om Schlüter Bekotec.
eps beton

Redskaber til arbejdet

Vi har alle de nødvendige redskaber til udførelsen af projektet, de redskaber som vi ikke selv står inde med har vi gode aftaler med partnere til leje.

Læs om thermotec.
Kontakt

Mød os

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på e-mail eller telefon. Hvis du har brug for at vise et projekt frem kan møde også aftales.

Tag kontakt til os.