Fordele ved Smartgulv isolering

 

Det keramiske Heat Feet-klimagulv er et komplet gulvvarme system, som er nemt af koordinere. Det er et rationelt og effektivt system med lav konstruktionshøjde og kort læggetid både ved nyt byggeri og ved modernisering af ældre byggeri. Det er velegnet til brug i boliger og til erhvervsmæssigt byggeri, som f.eks. kontorlokaler, butiksarealer eller biludstillinger.

 

Når Heat Feet bruges som gulvvarmesystem, er der som regel ikke behov for andre generende varmeelementer. Det giver større frihed ved projekteringen.

 

Til styring og optimering af ejendommens indeklima og energiforbrug anvender vi det webbaserede ic-meter.

 

Ud over keramiske fliser og natursten er det også muligt at anvende andre belægningsmaterialer, som f.eks. parket, laminat eller tæpper, så der er talrige variationsmuligheder.

 

Konstruktionsmæssige fordele

Keramisk eller naturstensbelægning uden revner, Lav konstruktionshøjde, Materiale- og vægtbesparelse, styring med ic-meter.

 

Varmetekniske fordele

Hurtigt reagerende gulvvarme, Jævn varmefordeling, Lav fremløbstemperatur, lave varmeudgifter

Tag kontakt til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkt, brug for rådgivning eller vil aftale møde for et pristilbud, så tag kontakt her!
 

   

  Gulv isolering planlægning

  God planlægning giver god udførelse

  Vi har mange projekter bag os og har derfor god sans for planlæggelse og udførelse. Vores store erfaring giver glade kunder.

  Læs om Schlüter Bekotec.
  eps beton

  Redskaber til arbejdet

  Vi har alle de nødvendige redskaber til udførelsen af projektet, de redskaber som vi ikke selv står inde med har vi gode aftaler med partnere til leje.

  Læs om thermotec.
  Kontakt

  Mød os

  Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på e-mail eller telefon. Hvis du har brug for at vise et projekt frem kan møde også aftales.

  Tag kontakt til os.