IC-Meter: Tilbud til ejendomsadministration og boligselskaber

 

Synligt indeklima og kvalitetssikret drift

Firmaet IC-Meter introducerer en ny indeklimamåler med batteridrift. Den nye boks, IC-Meter LoRa – Battery & USB, er udviklet til fast installation, typisk i større ejendomme med fokus på lave driftsomkostninger.

 

Dermed er grundlaget skabt for at tilbyde ejendomsadministration og boligselskaber et samlet måle- og IT-koncept for de mange indeklima- og energiopgaver.

 

Tilbuddet består udover professionelt måleudstyr, af en avanceret Cloud-løsning, hvor boligafdeling/-ejer har fuld adgang til egne data, og frit kan integrere med egne og eksterne IT-systemer og CTS-anlæg.

 

Anvendelsesområder

  • Overvågning af indeklimaet i lejligheder med varsel om risiko for skimmelsvamp
  • Indregulering af ventilationsanlæg og behovsstyret ventilation baseret pa IC-Meter
  • Analyse af energiforbrug med fokus pa klimaskærm, indeklima og brugeradfærd
  • Dynamisk varmeregnskab. Fordeling af varmeregnskab efter målt indeklima

 

Målerkoncept med automatisk dataopsamling

En IC-Meter boks måler temperatur, relativ fugt, CO2 samt støj med professionelle sensorer. Trådløs kommunikation gør konceptet uafhængigt af bygningens IT, og konceptet der fungerer som en ægte ‘Plug ‘n Play’-løsning World Wide.

 

‘Big data’ analyser og ejerskab til egne data

Det unikke i IC-Meter konceptet er en Cloud-løsning med ‘Big Data’-analyser, visualiseringer, rapporter samt mulighed for at styre varme og ventilationsanlæg – alt samlet i bygningens ‘Black Box’. Konceptet baseres pa åbne API’er og trækker pa data fra bl.a. en global vejrtjeneste, kundernes varme-, vand- og elmålere m.v.
Når bygningernes data flyttes op i IC-Meters Cloud, får boligafdelingen fuldt ejerskab og ret til at bruge sine data til vidt forskellige opgaver nu og i fremtiden. Udnyttelse af konceptets fulde potentiale forudsætter, at kunderne nytænker deres processer (BPR) og arbejdsgange.

 

Læs mere pa www.ic-meter.com og www.exergi.dk

ic-meter Isolering og indeklima

Tag kontakt til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkt, brug for rådgivning eller vil aftale møde for et pristilbud, så tag kontakt her!

Gulv isolering planlægning

God planlægning giver god udførelse

Vi har mange projekter bag os og har derfor god sans for planlæggelse og udførelse. Vores store erfaring giver glade kunder.

Læs om Schlüter Bekotec.
eps beton

Redskaber til arbejdet

Vi har alle de nødvendige redskaber til udførelsen af projektet, de redskaber som vi ikke selv står inde med har vi gode aftaler med partnere til leje.

Læs om thermotec.
Kontakt

Mød os

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på e-mail eller telefon. Hvis du har brug for at vise et projekt frem kan møde også aftales.

Tag kontakt til os.