Hans peter og imanuel ejere af smartgulv

Det har aldrig været nemmere at lægge nyt gulv,  understreger Hans Peter Lykou(venstre) og Imanuel Jensen(højre) fra Smartgulv.

Komplet gulvvarmesystem

Lav vægt, hurtig reaktionstid og let at lægge. Det er blot tre af de egenskaber, man får med i købet, når man vælger et Smartgulv-system. Smartgulv er et landsdækkende firma med afdelinger i Børkop og Nykøbing Sjælland, som tilbyder det gen-nemprøvede Thermotec isoleringssystem med gulvvarme.
– I kombination med vores Heat Feet gulv-plader med varmeslanger, giver det et både tyndt, stærkt og let gulvsystem, som oven i køber et let at arbejde med og let at indpasse i byggeproces-sen — både ved renoveringer og i nybyggeri. Det bruges i både boligbyggeri og kontor, og der kan udlægges op til 400 m2 om dagen, fortæller
Projektleder Imanuel Jensen. Thermotec er et fleksibelt produkt, som delvist består af genbrugt polystyren. Det leveres direkte på byggepladsen med pumpevogn.

Isolerings-massen pumpes ud over gulvet, hvor laget lægger sig omkring rørføringer og andre forhindringer, og isolerer effektivt uden kuldebroer. Det er nemt og hurtigt for håndværkerne at arbejde med, og giver en fugefri og trædefast isolering, som kan danne underlag for Heat Feet monteringspladerne. Sammen med Heat Feet gulvvarmesystem giver den lette konstruktion et gulv, hvor gulvvarmen er meget hurtigt reagerende. Faktisk er reaktionstiden seks grader inden for en time, altså at temperaturen sænkes eller hæves med seks grader på kun en time. Det giver både god komfort og god økonomi i forhold til natsænkning. Det kan give en besparelse på minimum 25 procent, understreger Hans Peter Lykou.

“Sammen med Heat Feet gulvvarmesystem giver den lette konstruktion et gulv, hvor gulvvarmen er meget hurtigt reagerende”

INFO

Smartgulv er stiftet i 2014 af Hans Peter Lykou Jensen. Såvel Hans Peter Lykou Jensen som Imanuel Jensen har en fortid i entreprenørbranchen. Smartgulv har afdelinger i Børkop og Nykøbing Sjælland, men samarbejder med udvalgte partnere over hele landet om at levere gulve til boliger, kontorer, butikker mfl.

Gulv isolering planlægning

God planlægning giver god udførelse

Vi har mange projekter bag os og har derfor god sans for planlæggelse og udførelse. Vores store erfaring giver glade kunder.

Læs om Schlüter Bekotec.
eps beton

Redskaber til arbejdet

Vi har alle de nødvendige redskaber til udførelsen af projektet, de redskaber som vi ikke selv står inde med har vi gode aftaler med partnere til leje.

Læs om thermotec.
Kontakt

Mød os

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på e-mail eller telefon. Hvis du har brug for at vise et projekt frem kan møde også aftales.

Tag kontakt til os.