Skumbeton

Smartgulv har mange års erfaring med levering af skumbeton, til opbygning og afretning af undergulve ved nybyggeri og renovering af lejligheder, rækkehuse, instutioner, forretninger, kontorer og andre boliger.

 

Skumbeton flydende gulv

Skumbeton er et flydende let materiale og en byggeteknik, som er cementbaseret og koblet op til en skumgenerator der blander cement og skum i et ønsket forhold, alt efter om man ønsker en høj densitet, med høj vægt og styrke, eller en lav densitet med lav vægt og styrke. Det gør at den flydende gulvbelægning, er ideel til gulve i etagebygninger, da gulvkonstruktionen ikke er tung. Et undergulv lagt med skumbeton er gangbar efter 24 timer, og samtidig også klar til slidlag. Ventetiden på at gulvet er fuldt udtørret kan variere efter lagtykkelse, temperatur og luftforhold på arbejdspladsen, men kan forventes at tage 8 dage.

 

Ved større projekter med skumbeton, anbefales det at få produktet leveret med pumpevogn.

 

Trinlydsisolering

En vigtig del af gulvisolering i dag er akustik, så udover at skumbeton er godt varmeisolerende, så har det også en rigtig god lydisolering, altså trinlydsdæmpning, næsten samme effekt som akustiklofter. I tilfælde af at materialet ikke yder den ønskede trinlydsdæmpning, så er der mulighed for at ligge en lyddug ind for yderlig lydisolering, hvilket kan være et godt valg ved etagebyggeri da trin og tromme lyde er mere rungende for underboer.

 

Snit af gulvbelægning

 

Skumbeton egenskaber

Skumbeton har flere praktiske egenskaber til selve processen af gulvlægning, men også for miljøet og kunden.

 

 • Varierende densitet, alt efter ønske
 • Nem håndterbar materiale for kort konstruktionstid
 • God trinlydsdæmpning
 • Nem transport
 • Kun vandtilsætning på pladsen
 • Økonomisk løsning

Tag kontakt til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkt, brug for rådgivning eller vil aftale møde for et pristilbud, så tag kontakt her!

  Gulv isolering planlægning

  God planlægning giver god udførelse

  Vi har mange projekter bag os og har derfor god sans for planlæggelse og udførelse. Vores store erfaring giver glade kunder.

  Læs om Schlüter Bekotec.
  eps beton

  Redskaber til arbejdet

  Vi har alle de nødvendige redskaber til udførelsen af projektet, de redskaber som vi ikke selv står inde med har vi gode aftaler med partnere til leje.

  Læs om thermotec.
  Kontakt

  Mød os

  Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på e-mail eller telefon. Hvis du har brug for at vise et projekt frem kan møde også aftales.

  Tag kontakt til os.