Thermotec – Aldrig mere kolde fødder

 

Det er ikke kun tomme ord hos thermotec®.
Det er en garanti for, at du føler dig godt tilpas. Hvorfor?
Fordi gulve isoleret med thermotec® ganske enkelt føles varmere.

 

Isolering i dæk

isolering

Thermotec er et forholdsvis nyt produkt i Danmark, der kan anvendes som isolering i stort set alle konstruktioner. Den største fordel opnås dog i etage- eller terrændæk. Thermotec mikses på stedet og ‘udstøbes’ på underlaget. Det betyder, at isoleringen følger underlaget, og at der ikke skal tilpasses specielt omkring installationer som afløb, varmeslanger og elinstallationer.

 

Produktet er fremstillet af nedknust polystyren, så det er i et vist omfang et genbrugsprodukt. Thermotec kan leveres i en færdig miks, der kun skal tilsættes lidt vandfor at aktivere et mineralsk baseret klæbestof. Ved større projekter anbefales det at få Thermotec leveret med pumpevogn. Også ved renoveringsopgaver kan Thermotec anvendes. Her vil produktet også tilpasse sig underlaget og eventuelle installationer, så der opnås fugefri og trædefast isolering som underlag for det videre arbejde

 

I folderen herunder kan der læses om Thermotec. Hvis dokumentet ikke bliver vist frem skyldes det din browser ikke har den nyeste version af Java. I værste tilfælde kan folderen downloades ved at klikke her

 

View Fullscreen
Gulv isolering planlægning

God planlægning giver god udførelse

Vi har mange projekter bag os og har derfor god sans for planlæggelse og udførelse. Vores store erfaring giver glade kunder.

Læs om Schlüter Bekotec.
eps beton

Redskaber til arbejdet

Vi har alle de nødvendige redskaber til udførelsen af projektet, de redskaber som vi ikke selv står inde med har vi gode aftaler med partnere til leje.

Læs om thermotec.
Kontakt

Mød os

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på e-mail eller telefon. Hvis du har brug for at vise et projekt frem kan møde også aftales.

Tag kontakt til os.