Undergulve

Undergulve er Smartgulvs ekspertise, vi beskæftiger os udelukkende med opbygningen af støbte undergulve. Kvaliteten vi tilbyder kommer af mange års erfaring, og de nye materialer og teknologier vi henter ind til det danske marked.

 

Undergulve er en betegnelse for flere lag af bl.a. varmeisolering, lydisolering, gulvvarmesystem, slidlag og betondæk, før den egentlige gulvbelægning kommer som man ser, for eksempel trægulv. Disse nævnte egenskaber er vigtige, samt planhed og belastningsevne. Alle disse egenskaber bliver bedst optimeret med vores udvalgte Thermotec EPS Beton og Heat Feet monteringsplader til gulvvarmesystem, som formindsker varmespild, konstruktionstid og materialeforbrug.

 

På billedet ses Aalborg handelsskole gulv, hvor gulvvarmeslangerne er lagt ud på Heat Feet monteringsplader, lige inden det fyldes med beton til dannelse af slidlaget, som er undergulv til den faktiske gulvbelægning.

 

Undergulve opbygning

Her gives et eksempel på opbygningen af støbt undergulv, hvor man på billedet kan se et tværsnit af de forskellige underlag, med henholdsvis klinker og trægulv som gulvbelægning.
 
Fra bunden kan man i tværsnittet se en brunlig masse, som er den varmeisolerende Thermotec, der er flydende ved belægning og derfor ligger sig tæt op af rør, for bedst mulig isolering. Ovenpå ligger flamingo monteringsplader fra Schlüter, med varmeslanger perfekt snoet mellem knopperne. Til sidst, inden klinker og trægulv kommer, ser man slidlaget bestående af beton, der skaber et plan afretningslag, klar til gulvbelægning.
 
Snit af gulvbelægning
 
Denne opbygning er ideel både til gulv i lejligheder, kontorer, instutioner og forretninger, men også etagebygninger. EPS Beton materialet brugt til at lægge varmeisolering vejer væsentlig mindre end almindelig beton, og stiller derfor mindre krav til konstruktioner i en bygning ved etager. Selvom det brunlige beton har en god lydtrinsdæmpende effekt i sig selv, så kan der godt være brug for at ligge en lyddug i undergulve i etagebygningen, da akustikken her er mere rungende for underboer.

Tag kontakt til os

Hvis du har spørgsmål til vores produkt, brug for rådgivning eller vil aftale møde for et pristilbud, så tag kontakt her!

  Gulv isolering planlægning

  God planlægning giver god udførelse

  Vi har mange projekter bag os og har derfor god sans for planlæggelse og udførelse. Vores store erfaring giver glade kunder.

  Læs om Schlüter Bekotec.
  eps beton

  Redskaber til arbejdet

  Vi har alle de nødvendige redskaber til udførelsen af projektet, de redskaber som vi ikke selv står inde med har vi gode aftaler med partnere til leje.

  Læs om thermotec.
  Kontakt

  Mød os

  Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på e-mail eller telefon. Hvis du har brug for at vise et projekt frem kan møde også aftales.

  Tag kontakt til os.